Tjenester
146
page-template-default,page,page-id-146,bridge-core-3.0.5,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Tjenester

Private hjem

Ziark har gjennomført en rekke boligprosjekter, fra totalrenovering av eneboliger og leiligheter, til mindre ombygginger og oppussing. Vi rådgir særlig på planløsninger og fast innredning, men bistår også med farge- og materialvalg, samt belysning og møblering.

Kontor

Ziark har lang erfaring med kontorprosjekter, med særlig fokus på arbeidsplassutvikling. Disse prosjektene er gjort som ansatt i Dark Design/Zinc, og omfatter bistand til flere sentrale eiendomsutviklere, så vel som mer frittstående prosjekter for en rekke forskjellige virksomheter.

Hytter

Ziark har omfattende erfaring med renovering, ombygging og nybygg av hytter – både på fjellet og ved sjøen. Dette omfatter utarbeidelse av planløsning og fast innredning for nybygg, planløsning for påbygg, samt omfattende oppussingsprosjekter med ombygging, inkludert farge- og materialvalg mv.